25jaar Bekijk ons
uitvaartmagazine!
slide_1 slide_1 slide_1
Home Wie zijn Wij Diensten Uitvaartcentra Praktische Informatie Gastenboek Links Contact
Maak uw keuze:

Rouwverwerking
In bewaring geven
Wat te doen na overlijden
Wat te doen na overlijden

Op het moment dat iemand overlijdt, komt er veel op de nabestaanden af. Wanneer iemand thuis overlijdt, dient direct contact opgenomen te worden met de huisarts. De arts moet officieel de dood constateren en vastleggen.

Daarna kunt u een beroep op ons doen. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken op 0344-642695. Ook moet er worden gekeken of er een testament en/of codicil is, eventueel een uitvaart- of levensverzekering, kortom er moet heel veel geregeld worden. Wij kunnen u veel werk en zorg uit handen nemen.

Zeker na een plotseling overlijden hebben mensen vaak geen adressenlijst van familie, vrienden, bekenden en andere contacten. Dan moet heel vlug alsnog zo een lijst gemaakt worden. Handig is om op een makkelijke vindplaats een zo een compleet mogelijk adressenbestand te hebben zodat niet in allerijl naar adressen en postcodes gezocht hoeft te worden.

Het kan niet alleen een prettig idee zijn de financiƫle aspecten van uw uitvaart nu al goed geregeld te hebben, ook de persoonlijke wensen ten aanzien van uw uitvaart kunt u nu al laten vastleggen. Wij bieden u daarvoor een codicil. Daarin kunt u bijvoorbeeld opnemen of u wilt worden begraven of gecremeerd, hoe u wilt dat uw uitvaart verloopt en wie de uitvaart moet verzorgen. Verder kunt u in het codicil allerlei praktische zaken vastleggen, zoals uw bank- of girorekeningen, de pin- of alarmcodes en de opbergplaatsen van bijvoorbeeld uw paspoort, trouwboekje, donorcodicil, verzekeringspolissen en contracten. U kunt ook denken aan de lidmaatschappen en abonnementen die eventueel moeten worden opgezegd.

Design & realisatie: Van Suilichem Communicatie