25jaar Bekijk ons
uitvaartmagazine!
slide_1 slide_1 slide_1
Home Wie zijn Wij Diensten Uitvaartcentra Praktische Informatie Gastenboek Links Contact
Maak uw keuze:

Goede voorzorg
Onze begeleiding na overlijden
Producten
Bijzonder rouwvervoer
Goede voorzorg

Steeds meer mensen denken na over de invulling van hun eigen uitvaart. Voordat zij aan hun nabestaanden kenbaar maken hoe die uitvaart eruit moet zien, willen zij vooraf informatie hebben van een uitvaartverzorger. Ook hierin is Begrafenisonderneming Van Leusden het adres.

Bij een voorgesprek nemen wij dan ook standaard het boekje Notities voor later mee. In dit handig boekwerkje kan iedereen voor zichzelf invullen hoe de begrafenis of crematie moet worden uitgevoerd. Hierin komen alle zaken rondom een overlijden aan de orde zelfs alle gegevens over verzekeringen, bankzaken en notaris komt men in dit boekje tegen. Als er naar aanleiding van het invullen nog vragen zijn, dan kunnen wij de vragen die men nog heeft beantwoorden en u verder helpen om het boekje zo compleet mogelijk in te vullen.

Uitvaartverzekeringen                                                                                                 Ook kunnen wij adviseren omtrent uitvaartverzekeringen. Begrafenisonderneming Van Leusden weet wat een uitvaart kost en zeker in de regio Betuwe. Omdat onze onderneming geen binding heeft met een verzekeringsmaatschappij, kunnen wij een onafhankelijk advies uitbrengen. Met ingang van 1 januari 2009 kunnen de kosten rondom een uitvaart niet meer als buitengewone lasten afgetrokken worden via de belastingen. Daarom is het goed om, ook al is iemand nog jong, goed na te denken over de financiële gevolgen na een overlijden en met name over de bekostiging van de begrafenis of crematie.

Design & realisatie: Van Suilichem Communicatie